1/6

Office Interior / Nehru Place, New Delhi / November 2016

PRIVATE EQUITY FIRM IN 

NEW DELHI

For A private equity consulting firm in New Delhi, Studio Constantine created a transparent open office environment. Simultaneous team meetings, board meetings and back office work is possible with the two separate entrances into the work space that lies behind the curved oak wood fluted reception wall. The custom built sound insulating partitions, ceilings and the non woven carpeted floor in the workstation area substantially reduces sound and keeps the team composed and focused. The collaborative design, with the slim curved metal partition, custom built cabinets, well detailed lighting scheme and the leather clad wired workstations gives this office an experience of luxury, efficiency, functionality and readiness for the future.    

LET'S  TALK

LET'S COLLOBORATE

LET'S CREATE!

Farm No.7, 2nd Floor, Club Drive, Ghitorni,

New Delhi-110030,India.

projects@studioconstantine.in

+91 7982483309  +91 7982457109

Copyright © 2020, Studio Constantine.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon